Binnenkort meer content beschikbaar!

Binnenkort zal er meer content beschikbaar zijn, als onderdeel van Nieuwsfrequent.nl zelf. Daarbij willen wij ook meer regionaal gericht gaan werken. Veel actualiteiten uit de buurt en omgeving zijn van groot belang.

Veel mensen zitten met vragen die betrekking hebben tot hun eigen buurt. Ook in veel gemeenten is er sprake van doofpot scenario’s dat uiteindelijk aan het licht moet worden gebracht. Om dit mogelijk te maken zullen we zoveel mogelijk contacten verwerven in diverse plaatselijke gemeenten.

Op deze manier proberen wij dus ook meer in de regio te komen. Wat het zo uniek maakt is dat wij ons richten op onderwerpen en actualiteiten die in feite niet aan het licht mogen komen. Voor ons is belangrijk dat er een regionale transparantie ontstaat zodat mensen beter grip hebben op plaatselijk nieuws en actualiteiten.Geef een reactie