Alternatieve nieuwsbladen…?

Wij zijn het allemaal gewend om elke dag een krant of een tijdschrift in ons brievenbus te krijgen. Maar om een alternatieve nieuwsblad te ontvangen is iets wat al jaren niet meer is gebeurd. Dankzij onze goede contacten die wij hebben verworven ziet het er naar uit om een mogelijkheid te bieden om een eigen krant te laten uitbrengen. Natuurlijk is het idee nog heel vers, maar de mogelijkheden tot zulke grote stappen lijkt steeds dichterbij te komen.

Omdat wij een non-profit organisatie zijn gebruiken wij de reclame inkomsten als dekking. Dit betekend dat wij een krant kunnen uitbrengen zonder te hoge kosten. Bij reguliere nieuwsbladen bedrijven en krantenbedrijven moet je een abonnement afsluiten waarbij je per kwartaal betaald. Wij hebben een mogelijkheid gevonden om jaar abonnementen uit te brengen dat maar 2 euro hoeft te kosten, omdat de rest wordt gedekt door reclame inkomsten.

Wij zitten nog in een prille begin van dit idee, daarom zullen er in de toekomst veel overleggingen plaatsvinden met andere organisaties waarmee wij samen kunnen gaan werken.Geef een reactie